Oppdal G14-1 til topps i B-sluttspillet

Imponerende sluttspill av G14-1.
Sport

Oppdal G14-1 har virkelig fått fart på sakene etter en trå start på Dana cup. Med to knepne tap og en uavgjort i gruppespillet, var gutta rimelig klar for å vise seg fram i B-sluttspillet.

Etter å ha vunnet semifinalen mot Ridabu tidligere i dag, var laget klar for å møte Notodden FK i finalen i B-sluttspillet.

Kampen startet forrykende og like etter avspark gikk Oppdal rett i angrep å satte inn kampens første mål. Målscorer var Isak Skogrand. Oppdal presset på, men det tok ikke lang tid før Notodden utliknet til 1-1.

Etter to kjappe scoringer var det stillingskrig mellom lagene. 1-1 stod seg også til pause. 2. omgangen hadde store sjanser til begge lag, men ingen klarte å trekke det lengste strået. Dermed gikk kampen til ekstraomganger, 2x 5 minutter.

Midtveis i andre ekstraomgang fikk Oppdal den muligheten de trengte. Sondre Grøtte dro seg fri og satte inn 2-1 til Oppdal. Det ene målet var nok og sikret Oppdal seier i finalen og pokal med hjem til Oppdal.

Vant stort i semifinalen

Det startet bra med en 6-2 seier mot Træff, før de knuste Lommedalens IL 5-0 i kvartfinalen. I dag møtte de Ridabu IL i semifinalen. Til pause ledet Oppdal 3-0 og hadde full kontroll på kampen. Isak Skogrand (2) og Sondre Grøtte scoret Oppdals mål i 1. omgangen.

I andre omgang fortsatte Oppdal å pøse på og satte inn tre mål til og vant kampen tilslutt 6-1. Dermed er oppdalslaget klar for finalen i B-sluttspillet.