Klare for A-sluttspillet

Rennebu J15/16 er for andre år på rad klar for A-sluttspillet i Norway cup.

Rennebu J15/16 er klare for A-sluttspillet i Norway cup. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.  Foto: Privat

Sport

Gruppespillet i Norway cup nærmer seg slutten og flere lag vet allerede hvilket sluttspill de skal inn i. Rennebus tre lag på sletta har levert varene så langt i turneringen.

Rennebu J15/16 fikk en forrykende start på turneringen med å vinne 6-3 over Minde IL. I går ettermiddag vant de igjen stort over Nordby IL, hele 6-2. Dermed er jentelaget klar for A-sluttspillet i verdens største turnering for andre år på rad.

De spiller sin siste kamp i gruppespillet i ettermiddag mot Herøy IL fotball.

Møter egyptisk lag

For Rennebu G14 kjemper de om gruppeseier i gruppe fem mot Rollon SK, laget de spilte uavgjort mot i går. Etter å ha spilt uavgjort mot Rollon, ble det storseier for rennebulaget mot Holmen IF. De vant hele 8-1.

I dag møter de utenlandsk motstand. College Saint Marc kommer fra Egypt. I den kampen ble det storseier for de oransje og vant hele 12-1.

De er nå videre til A-sluttspillet, men Rollons kamp i ettermiddag avgjør om de vinner gruppa eller blir nummer to.

Kjemper om plass i A-sluttspillet

Rennebu G16 står med en seier og ett tap så langt denne turneringen. De vant åpningskampen 3-2, før de tapte gårsdagens kampt 3-2 mot Kongsvinger IL fotball.

Det gjør at Rennebu står med tre poeng i sin gruppe og foreløpig ligger an til å gå til B-sluttspillet. Men om de gjør jobben sin i den siste kampen i gruppespillet mot Surnadal/Søya/Todalen, så kan de nå A-sluttspillet.

Den avgjørende kampen spilles i kveld.