Vinn eller forsvinn for Rennebu

Alle tre lagene er klar for A-sluttspillet.

Rennebu G14.  Foto: Privat

Sport

I heten i Oslo har de oransjkledde fra Rennebu virkelig sparket godt i fra seg under årets Norway Cup. Alle tre lagene er klare for A-sluttspillet i sine klasser og i dag starter kampen om å være med i det gjeveste selskapet.

Rennebu G14 står med tre seire og en uavgjort i sitt gruppespill og de ble nummer to i sin gruppe. De møter Huk FK i 16-delsfinale i morgentimene i dag. Der ble det desverre stopp for guttelaget, som tapte kampen 3-5 og er dermed ute av turneringen.

Rennebu G16 klarte seg med uavgjort i sin siste gruppespillkamp. De vant 3-2 og ble også nummer to i sin klasse. De skal spille 32-delsfinale mot Bærum SK. Der ble Bærumslaget for tøff og Rennebu tapte kampen 6-0.

Dermed er to av tre Rennebulag ute av turneringen.

Jentelaget vant alle sine tre kamper i gruppespillet og vant sin gruppe. Dermed får de lengre hvile enn sin motstander og går rett til åttedelsfinale, som spilles i kveld. Hvem de møter er enda ikke klart.

Her er dagens sluttspillkamper:

SluttspillKlokkeslettKampResultat
1/1609.00Rennebu G14 - Huk FK3-5
1/3210.15Bærum SK - Rennebu G166-0
1/819.15Rennebu J15/16 (Motstander er ikke klar)