Avgjorde kampen på overtid

Oppdal tok tre viktige poeng hjemme mot Astor mandag kveld.

Oppdal kunne juble til slutt, etter at seiersmålet ble scoret på overtid. Bildet er fra en tidligere kamp.  Foto: Katrine Silseth Naas

Sport

Oppdals A-lag i fotball tok tre viktige poeng, i mandagens hjemmekamp mot Astor. Kampen bølget frem og tilbake i 90 minutter, men Oppdal avgjorde på overtid etter at Halvor Bjerke Bekken satte det avgjørende 4-3-målet.

 Hjemmelaget åpnet scoringsfesten allerede etter fire minutters spill, etter mål av Karl-Erik Jøssund.

Et drøyt kvarter senere, hadde bortelaget Astor snudd kampen til 2-1. Den ledelsen holdt inn til pause, men ti minutter ut i andre omgang slo Oppdal tilbake. Først etter mål av Lars Arvid Andersson ti minutter ut i omgangen, før Karl-Erik Jøssund fyrte Oppdal i ledelsen med hans andre mål for kvelden.

To minutter senere slo Astor tilbake igjen. 3-3. Det så lenge ut til å bli sluttresultatet, men Bekken ville det annerledes og ble altså overtidshelt med sin scoring helt på tampen.

Oppdal har dermed tatt 13 poeng på sesongens åtte første kamper og ligger på en tredjeplass på tabellen i 6. divisjon, 13 poeng bak Melhus 2, som har to kamper mer spilt.

Neste kamp for Oppdal spilles borte mot femteplass Bratsberg førstkommende mandag.