Lagspris til ungt håndballag: - Veldig respekt å vinne med så få spillere

Med samhold, innsats og vennskap kommer man langt. Bare spør jentene på håndballaget i Rennebu.

Rennebu J16 håndball består av: Maren Flå Sundset, Mari Halland, Ida Skamfer, Anna Marie Drivstuen, Randi Oline Øverland, Julie Fjellstad, Andrine Hage Bye, Ida Nguyen Selvåg, Hege Haugen og Siw Erika Hoff. Til høyre står laglederne/trenerne Ragnhild Løvseth Øverland og Berit Grytdal. Hege Haugen og Siw Erika Hoff var ikke tilstede under tildelingen. Det var heller ikke lagleder Young Selvåg.  Foto: Jan Inge Flå

Sport

De er ikke mange, men jammen er de gode. Rennebu J14 vant håndballserien i sesongen 2018/19, noe som nesten ikke skulle vært mulig, antall spillere tatt i betraktning. Laget kom også helt til kvartfinalen i A-sluttspillet i den store håndballturneringen i Steinkjer.