Sameiet Nyvold Park er dømt til å fjerne byggverk som står innpå eiendommen til Sameiet Trekanten, det vil si nedkjørselen til garasjen og boder under bakkenivå, samt oppbygde parkeringsplasser og en elektriske koplingsboks innen ett år fra rettskraftig dom.

Sameiet er også dømt til å dekke saksomkomstningene til Sameiet Trekanten på tilsammen 214.187 kroner innen to uker fra dommens forkynning.

Opdalingen har tidligere omtalt leilighetseiere i Sameiet Trekanten i Oppdal sentrum som krever erstatning fra Oppdal kommune fordi nabobygget, Sameiet Nyvold Park, er satt opp for nær deres eiendom.

Beboerne har ikke bare rettet søksmål mot kommunen og utbygger Marion Eiendom, de har også saksøkt beboerne i Sameiet Nyvold Park.

Retten anfører i sine vurderinger i saken at Marion Eiendom har tatt en bevisst "går det så går det"-sjanse i saken. Tingretten ser ingen grunn til å la Nyvold Park høste gevinsten av et slikt sjansespill.

Retten skriver at Trekanten har begrenset seg til å reise sak om byggverk i tilknytning til selve bygningen som er bygd innpå eiendommen til Trekanten, og har dermed avstått fra å reise sak om selve bygningen som er bygd tildels svært nær eiendomsgrensa.