Neimen, er det ikke...?

Sjekk hvem som dukket opp i sesongfinalen av «Skam».

  Foto: Skjermdump NRK

Kultur

I kveld var det duket for sesongfinalen av den populære nettserien «Skam», som er laget av NRK P3. I dag skulle seerne endelig få vite hvordan det skulle gå mellom William og Noora og de andre karakterene i serien.

Men det var også en rennbygg som fikk noen sekunder på skjermen under dagens episode. Astrid S var å finne i en sekvens blant festdeltakerne på en takfest, men hun var ikke eneste kjendis som var med i dagens episode. Også Marius Borg Høiby var statist under sesongavslutningen.

«Skam» er et nettdrama laget av NRK P3. Serien følger livet til en jentegjeng som ikke er høyest oppe på den sosiale rangstigen. Seerne får små klipp og oppdateringer i sosiale medier, som ender i én episode hver uke. Det er bekreftet en sesong 3, men hvem som blir hovedperson i den sesongen, er enda ikke bekreftet.

Ifølge vg.no, setter «Skam» rekorder. I en artikkel publisert 24. mai i år, skriver vg.no at ferske seertall for sesong 2 viser at 442.000 i snitt så langt har sett hver av de ti episodene som er publisert. Samtidig opplever NRK at antall seere for sesong 1 har mer enn doblet seg etter at sesong 2 ble sluppet.