I går fikk oppdalingen Hanne Mjøen beskjeden om at hun hadde gått videre til Urørt-finalen.

- Det føles helt sykt bra å gå til finalen. Det betyr så mye for meg å se hvor mange som har delt, stemt og støttet meg. Jeg blir helt rørt, forteller hun til Opdalingen.

Beskjeden om at hun hadde gått videre, fikk hun mens hun var i studio. Avstemningen ble avsluttet klokka ett tirsdag.

- Vi skrudde på radioen da klokka var ett for å høre på hvordan det hadde gått. Det ble en liten jubel og feiring i studio da det ble meg, sier Mjøen.

Oppdalingen har mye på agendaen for tiden. Førstkommende fredag kommer hun ut med ny musikk og hun er booket til konserter i Alta og Volda.

- Hva tenker du om tiden fram til Urørt-finalen?

- Det kommer til å bli spennende å se hvordan det vil gå. Jeg gleder meg spesielt til å få spille med bandet mitt i Urørt-finalen, vi skal øve masse og gjøre alt vi kan for å imponere. Jeg skal også gi ut en ny låt nå på fredag, «Vanilla», og er litt spent på hvordan den vil bli tatt i mot. Den føles som et friskt pust i rekken av låter jeg har gitt ut tidligere, sier hun.

I finalen skal oppdalingen konkurrere mot tre andre artister/band om å bli kåret til årets Urørt i P3.

- Hvorfor skal folk stemme på deg som årets Urørt?

- Folk skal stemme på meg som årets Urørt fordi jeg bringer en ektefølt popmusikk ut i verden med en ny vri. Jeg jobber med musikken og utviklingen min hver eneste dag for å bli den beste. Jeg har jobbet opp meg selv fra ingenting til et navn flere kjenner til, og musikk er det eneste jeg virkelig brenner for. Jeg håper folk vil stemme meg frem og fortsetter å heie på meg. Det betyr så mye, sier hun til Opdalingen.