Utsolgt på en halvtime

Kultur

Billettsalget til påskekonserten med Karpe neste år ble åpnet i dag. Etter rundt 30 minutter var mesteparten av billettene solgt.

- Ikke alle kjøpene blir gjennomført, derfor har noen billetter gått ut og inn av systemet. Nå er imidlertid alle 1050 billettene som var lagt ut solgt, sier bookingansvarlig Guri Hokseng i Oppdal kulturhus til Opdalingen.

- Hadde dere trodd på forhånd at det skulle gå så fort?

- Ja, det hadde vi. Vi trodde ikke det kom til å være igjen billetter til klokken elleve. Det er kjempeartig at billettene har gått unna og det viser at folk gleder seg til Karpe-konserten og at vi har truffet med artist, sier hun.

Salget av billettene til alle konsertene Karpe skal ha i inn- og utland det neste året har gått unna. Både på Rockefeller, Festiviteten i Kristiansund, Studentersamfundet i Trondheim, Bergen og Stavanger er det utsolgt og billettene går unna andre plasser også.

- Det er kjempeartig at vi får til noe sånt i Oppdal. Det er ikke gitt at kulturhus har kapasitet til å ta i mot slike artister og det var et lurt valg å bygge kulturhuset på den måten vi gjorde da det ble bygd, sier hun.