Astrid S er med på ny låt fra britisk singer-songwriter

- Jeg ønsket å ha med en artist med en utrolig søt stemme og Astrid S passet perfekt, sier JP Cooper.
Kultur

Den britiske singer-songwriteren JP Cooper slipper i dag «Sing It With Me ft. Astrid S». Låta blir en oppfølger av suksessen han hadde med debutalbumet «Raised Under Gray Skies».

Hør «Sing It With Me ft. Astrid S» på Spotify

Strømmet ti millioner ganger i Norge

JP Cooper ble kjent med Jonas Blues’ hit Perfect Strangers fra 2016, som han både sang på og var med på å skrive, og slo deretter gjennom med singelen «September Song» som har strømmet over 10 millioner i Norge. Debutalbumet «Raised Under Gray Skies», som ble sluppet høsten 2017 har gått til platina.

JP Cooper ble kjent med Jonas Blues’ hit Perfect Strangers fra 2016, som han både sang på og var med på å skrive.  Foto: Universieal Music Norge

 

Handler om jenter

På hans splitter nye låt «Sing It With Me» har han fått med seg ingen andre enn Astrid S.

- Jeg er temmelig sikker på at grunnen til at de fleste guttene plukker opp en gitar og skriver en låt for første gang, har med en jente å gjøre. «Sing It With Me» er en låt om akkurat det. Den handler om å skrive en låt til noen som du ikke helt hadde mot nok til å si «hei» til, sier JP Cooper i en pressemelding.

- Astrid S passet perfekt

Duetten med Astrid S er en romantisert versjon av nettopp det, men denne gangen får gutten jenta.

- Jeg ønsket å ha med en artist med en utrolig søt stemme og Astrid S passet perfekt. Det var utrolig å høre henne synge og hun leverte så absolutt!, sier JP Cooper.