Arrangerer Høstmarked for femte år på rad

Har du lyst på kortreiste delikatesser er torget i Rennebu vel verdt et besøk.

Kroken Bakeri tilbyr velduftende og deilige delikatesser på høstmarkedet.  Foto: Arkiv

Kultur

I morgen, lørdag, arrangerer Reisen til Fjellet, i samarbeid med næringslivet i Rennebu, høstmarked på Berkåk. Det er femte år dette arrangeres, og oppslutningen fra publikum er økende, år for år.

Honning fra Rennbier er blant de lokale produktene du kan kjøpe på høstmarkedet.  Foto: Jan Inge Flå

 

Stadig mer populært

Fjorårets marked ble også bra besøkt, selv om værgudene gjorde sitt ytterste for å dempe den nevnte oppslutningen. Lørdagens varsel fra de som styrer med slikt, lover denne gang det aller beste, det er altså ingen grunn for deg til å gå glipp av gode tilbud på lokale produkt av førsteklasses kvalitet.

Trollheim Nerskogen stiller selvsagt opp og frister med sine saftige og velsmakende produkt av Limousinkjøtt.  Foto: Arkiv

 

- Lørdag kan du blant annet få kjøpt vårruller med lam fra Gisnåsen, drikke laget av Rennebuæppel, masse grønnsaker fra lokale leverandører, bakevarer fra Kroken Bakeri på Innset, Å-egg fra Meldal, mandelpotet fra Kvikne, og masse annet godt, forteller sekretær i Reisen til Fjellet, Merete Fossum.

Ta med ungene

Kjøttvarer fra Trollheim på Nerskogen, superlokal honning fra Lars Uvsløkks flittige bier blir også å få kjøpt på markedet. I tillegg kan selvsagt butikkene i sentrum friste med ekstra gode tilbud denne dagen, og ikke nok med det;

Langklopp Fjellgård kommer med ponnier og tilbyr rideturer for ungene.  Foto: Privat

 

- Det er heller ingen grunn til ikke å ta med ungene til sentrum på lørdag. Langklopp Fjellgård kommer med ponnier de kan få ri på, oog så arrangeres det jo åpen brannstasjon bare noen meter unna torget, sier Fossum.