Nå har folk fått fart på seg, så da blir det fest

Nå har påmeldingene begynt å strømme på, så da er det bestemt at tradisjonen med felles julebord i Rennebuhallen fortsetter.

Kultursalen i Rennebuhallen egner seg fint til selskapelige aktiviteter og i slutten av november pyntes salen til årets julebord i regi av Rennebu Næringsforening.  Foto: Jan Inge Flå

Kultur

- Det har vært litt i tvil om vi skulle arrangere julebord i år, men nå har vi allerede fått over 120 påmeldte, så da blir det julebord lørdag 30. november kl. 19.00

Det opplyser Kenneth Teigen i Rennebu Næringsforening.


Årlig arrangement kan bli avlyst

Medlemsbedriftene bestemmer selv om det felles julebordet skal avholdes årlig eller annet hvert år.

 

120 er en bra start, men det understrekes at kultursalen i Rennebuhallen har plass til langt flere.

- Vi har plass mange flere, så nå håper vi på påmelding fra dere som så langt ikke har meldt dere på. Dette blir en trivelig kveld med god julemat fra Mjuklia, og muligheter for dans til musikk av Ole Ingvars, så alle er hjertelig velkommen, sier Teigen på vegne av julebordkomiteen.

Et julebord uten god mat og drikke er selvsagt utenkelig, og det blir da også rikelig av dette når Rennebu Næringsforening inviterer til felles førjulsfest i Rennebuhallen.  Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix

 

Det blir selvsagt mulighet for å ta en svingom i kultursalen, og ute i foajeen er det god plass til de som vil ta en trivelig prat i litt roligere omgivelser.

Fristen for å melde seg på Rennebu Næringsforening sitt tradisjonelle julebord, er satt til 15. november, der endelig antall kan endres helt frem til 22. november.

Årets komitè for julebordet, er Elisabeth Nyberg, Siv Remetun Lånke og Kenneth Teigen, og det bes om at påmelding skjer til en av disse via epost.