Malmfull baryton, kor og korps synger og spiller julen inn

I kveld arrangeres den tradisjonelle julekonserten i jubileumskirka på Voll.

Rennebu Songkor  Foto: Privat

Kultur

Det er bare få dager til selve høytiden starter, og vi regner med at det stulles og stelles i de tusen hjem. I en travel førjulstid, kan det derfor være godt å la ord og toner sørge for at skuldrene senkes for en stakket stund.

Rennebu skolekorps  Foto: Arkiv

 

En anledning til dette får du om du tar turen til jubileumskirka på Voll i kveld. Fredag kveld avholdes nemlig den tradisjonelle julekonserten i Rennebu, der korene og korpset i bygda går sammen om sette folk i den rette modusen, fire dager før julaften.

Damekoret Røst  Foto: Arkiv

 

Arrangementet i Rennebu kirke inneholder sang av Rennebu Mannskor, Damekoret Røst og kveldens arrangør; Rennebu Songkor, mens det er ungdommene i Rennebu skolekorps som sørger for feiende flott instrumental julemusikk.

Rennebu Mannskor  Foto: Arkiv

 

I tillegg blir ovennevnte, blir det solistfremførelse av Olav Syrstad. Den malmfulle barytonrøsten får tonefølge av Kjersti Kvam, mens Gjermund Kvam står for de verbale betrakningene denne kvelden.

Olav Rokkones Syrstad  Foto: Arvid Storli