Det var like før TV-skjermen sprakk, ikke av høye toner fra operasyngende norske artister, men i ren og skjær vantro da Celine Helgemo gikk videre i kveldens utgave av Stjernekamp.

Mens hele Trøndelag håpet på at jenta som har vokst opp på Berkåk og som nå bor i Orkdal skulle videre, var hun selv rimelig sikker på at billetten hjem lå klar i NRK-respsjonen etter kveldens program.

Celine sang «When I am laid in earth» av Henry Purcell, fra operaen «Dido and Aeneas». Dette er en vanskelig sang, spesielt fordi den synges liggende. Celine fortalte til Opdalingen da vi møtte henne sist at dette var en sang hun lenge har hatt lyst til å fremføre. Stjernekamp gjorde drømmen til virkelighet, og selv om det var tydelig det var en tøff oppgave for den unge artisten fikk hun ståkarakter av dommerpanelet.

Da programleder Kåre Magnus ropte opp navnet på Celine som den som skulle gå videre av henne, Martin Halla og Tommy Fredvang, var det en tydelig særdeles overrasket, men selvsagt veldig glad Celine som kunne ta plass blant de fem artistene som neste uke skal bryne seg på "himmel og helvete"; gospel og heavy metal.

Dermed blir det en ny runde for Midt-Norges representant i Stjernekamp; Celine er svært glad i å synge gospel og rock og heavy rock er også noe hun gleder seg til, så det kan bli mer trøndersk trøkk i Stjernekamp.