Fredag kveld gjestet Astrid S Senkveld på TV2. I kjent Senkveld-stil entret rennbyggen studio med øredøvende applaus fra publikum.

Etter å ha kommet seg godt til rette i den orange sofaen, som så mange andre kjendiser har sittet i før henne, innrømmet Astrid at hun var litt nervøs for å gjeste talkshowet.

- Jeg er litt spent til dette. Jeg har fulgt med dere siden jeg var åtte år, og har ventet lenge på å få sitte i denne sofaen. Det føles godt, sa hun foran over 500 000 TV-seere.

- Ekstremt surrealistisk

Thomas Numme tok så over ordet og spurte 18-åringen hvordan den siste tiden har vært. Han siktet da naturligvis til utenlandske spillejobber og internasjonal platekontrakt.

- Det er ekstremt surrealistisk. Jeg trodde aldri dette skulle skje. Det er fantastisk, og jeg føler meg veldig heldig. Jeg har venner som jobber på Esso ennå, svarte Astrid.

Numme spurte videre:

- Du har vært i L.A. og jobbet med verdens beste musikkfolk. Hvordan var det?

- Det å skrive låter er en veldig rar prosess. Man går i studio og møter nye folk som man skal bli kjent med på kort tid. Vi bruker å bryte opp isen litt og ser morsomme YouTube-filmer, fortalte popkometen.

Flaut møte med Leonardo DeCaprio

Senkveld-duoen tok også opp Astrid sitt flaue møte med Leonardo DeCaprio på en kjendisfest i USA.

- Det som er veldig artig, er at man ser for seg at man skal møte den stjernen man har forelsket seg i. Man går rundt i leiligheten og tenker ut en samtale. Men når det er så store stjerner, så blir jeg bare redd. Han var interessert i å vite hvem jeg var, men jeg ble bare satt ut og sa ingen ting, kommenterte rennbyggen før hun fortsatte:

- Foran sto Maroon 5-Adam Levine og danset med en Victorias Secret-modell. Jeg hadde bare lyst til å gå, men da måtte jeg splitte dem. Så da ble jeg sittende med ryggen til, sa en litt flaut Astrid.

Artisten fra Berkåk ble med videre i programmet og avsluttet sendingen med å framføre sin nye låt «Hyde».