Stefan Hyttfors er to ganger kåret til Sveriges beste foredragsholder. Han har holdt 300 foredrag i Norge.

- Endelig kommer han til Oppdal og Rennebu. Næringskonferansen arrangeres 7. november på Skifer hotell, uttaler Jan Bredeveien i en pressemelding.

Hyttfors er kjent som en glitrende foredragsholder med innhold i ypperste klasse. Engasjert, energisk og humoristisk er også karakteristikker som beskriver hans foredrag. NHO betegner ham som en av Nordens ledende forelesere innen fremtidstrender. Hyttfors sine foredrag handler i stor grad om hva som vil skje fremover. Han har fokus på atferdsendring, trender, ledelse og teknologi.

Hyttfors har bakgrunn som fotograf, journalist, PR-konsulent og entreprenør. Han er grunnlegger av det digitale PR-firmaet Wenderfalck som har vunnet en rekke priser for kreativitet og kundetilfredshet.

Folks frititid som næring

Temaet for årets næringskonferanse er folks fritid som næring.

  • Hva er det som gjør Oppdalsregionen spesiell?

  • Hvorfor etableres avanserte bedrifter som Elotec, VPG og Evi Ski her?

  • Hvorfor kunne ikke VPG blitt etablert et annet sted?

  • Hvorfor er bedrifter som Minera Skifer utviklingsorienterte og innovative?

  • Hva er grunnlaget for den positive utviklingstrenden i regionen?

- Folks fritid som næring innebærer hvilken verdi folk setter på fritiden sin, hva de bruker den til og hva de forbruker i fritiden: opplevelser, natur, fritidstilbud, kompetanse, innovative tjenester og produkter for både fastboende og tilreisende. Næringskonferansen 7. november 2018 vil belyse temaet fra ulike vinkler og prøve å gi svar på hvordan vi kan tilpasse oss og skape fremtiden, står det videre i pressemeldingen.

Næringskonferansen arrangeres av Oppdalsbanken og Nasjonalparken Næringshage. Som vanlig er det en bredt sammensatt seminarkomite som har laget konferanseprogrammet.

I år har komiteen bestått av: Ivar Langklopp, Martine Hårstad, Hans Gunleiksrud, Torkild Svorkmo-Lundberg, Anne Grete Hoelsether, Finn Lømo, Tina Selbæk og Jan Bredeveien.