Overskuddsdelikatesser til ekstrem lavpris

  Foto: Soknedal Bakeri & Konditori AS

Nyheter

Bakerikaféen Berkåk lanserer nå et tilbud, der du som kunde kan gå inn på en app og sikre deg en forundringspakke med førsteklasses bakerivarer til en særdeles gunstig pris.

Daglig leder i Soknedal Bakeri & Konditori AS, Stig Magne Torve, forteller om tiltaket;

- Kampen mot matsvinn er et tegn i tiden, og alt er bedre enn å kaste mat. Ikke minst liker jeg dårlig at mat vi selv har brukt mye tid på å lage, skal gå i søpla, sier han, og det er det jo lett å forstå.

Opplegget fungerer slik at ansatte lager forundringspakker av usolgte varer ved stengetid.

Varene legges i poser som kunden så kan bestille og betale ved hjelp av appen Too Good To Go. En forundringspakke med godsaker koster ikke mer enn 49 kroner, og ved bestilling får kunden beskjed om hvor mange pakker som er tilgjengelig, og eventuelt om det er utsolgt.

Enkelt og genialt, ikke sant?.

- Varene hentes på avtalt plass i løpet av en halvtime etter stengetid, sannsynligvis ved bakdøra til kafèen, sier Torve.

Ideen er slett ikke ny, og Soknedal Bakeri & Konditori har hatt lignende opplegg på avdelingen sin i Melhus i de siste par årene. Også utsalget på Støren er for lengst i gang med tiltaket.

- Det er ingen grunn til at Bakerikaféen Berkåk ikke skal bli med på dette, for dette er fint for kunden, fint for oss og fint for miljøet. Nyt godsakene- og husk å si takk for maten. Det er god stil at Bakerikaféen ønsker å redusere matsvinnet, sier Torve.