Politiet måtte rykke ut tre ganger i sentrum natt til søndag

Meldinger om festbråk og bajaskjøring
Nyheter

Det var mye å ta seg til med for politiet i Oppdal natt til søndag.

Klokken 00:14 ble politiet tilkalt til en privatfest, der huseierne ønsket å avslutte for kvelden, noe som skulle vise seg å ikke være så enkelt. Politiet dro til stedet og en person fikk muntlig pålegg om å fjerne seg fra stedet. Da ordna det seg og huseierne fikk husfred.

Kort tid senere, klokken 00:50, ringte en nabo og varslet om det han mente var en henger som var i ferd med å bli stjålet. Politiet rykket ut til stedet. Det viste seg å være eierens henger som var der.

Klokken 02:25 drar politiet til et utested i Oppdal sentrum, sammen med helse, for å ta seg av en overstadig beruset mann. Helste tok hånd om mannen til han «tørket opp litt».

Tidligere på lørdag, klokken 16:41, fikk politiet melding fra en trafikant om at flere biler drev med «bajaskjøring» ved E6 på Driva. Politiet hadde ingen enhet i nærheten på dette tidspunktet og var ikke på stedet. Det kom ingen flere meldinger om denne aktiviteten.