OPPDAL: 25. september kommer ItaloBrothers til nattklubben for å spille.

– Det er utrolig kult at de tar turen til Oppdal. Jeg håper det kommer mye folk den kvelden, sier han.

– Jeg gleder meg kjempemasse til å gå inn som daglig leder. Jeg fikk en mulighet jeg ikke kunne si nei til, forteller han til Opdalingen.

Alltid ønsket å drive

Dennis kommer fra Helsingborg, og har bodd i Oppdal de siste 2,5 årene. Han jobber som vekter her i Oppdal og er i tillegg brannmann.

– Jeg trives veldig godt her i bygda. Det er et utrolig fint miljø og veldig fin natur. Folk er veldig imøtekommende og hyggelige. Oppdalingene er spesielle, på en positiv måte, sier han og trekker på smilebåndet, sier han.

27-åringen forteller til Opdalingen at han alltid har ønsket å drive noe eget.

– Jeg har alltid sagt til mine nærmeste at jeg ønsket å eie noe, men det har blitt med tanken. Nå får jeg endelig muligheten, sier han.

Dennis forteller at han har store forventninger til jobben han trer inn i.

– Jeg har allerede mange ideer jeg ønsker å sette til liv, sier han.

Han forsikrer oss om at det ikke kommer til å bli kjempestor forandring med en gang, men at det heller er små endringer som kommer til tre i kraft utover høsten og nyåret.

– Jeg har allerede planer om å få inn mer livemusikk og DJ-er på helg. I tillegg tenker jeg på å lage et arrangement for barn, unge og voksne, sier han.

Noe for alle

– Det er kundene som skal være i fokus, og jeg kommer til å lytte til hva de har å si. Det kommer fortsatt til å bli vist mye sport, og kundene kan selv få bestemme hva de ønsker å se. Jeg kommer til å bli fleksibel på det området, sier han.

På spørsmål om hva han kommer til å fokusere på, så er svaret kundeservice.

– Jeg er opptatt av god service og jeg ønsker at de som er innom her skal komme tilbake, sier han.