En bil er ikke kjørbar etter å ha kjørt i en stein som har havnet i veibanen som følge av et steinras, skriver politiet på Twitter.

Raset skal ha skjedd i ved skiferbruddet Palmer Gotheim.

- Det skal være snakk om en mindre stein i størrelse av en fotball, sier lensmann Finn Skårsmoen, som selv ikke er på stedet.

En gravid kvinne som satt i bilen mottok legetilsyn av rutinemessige årsaker, men ingen skal i følge politiet være skadet. Politiet var på stedet og gjorde undersøkelser i etterkant av ulykken.

- De har ikke funnet igjen steinen, så det er mulig den har blitt kasta ut av veibanen etter å ha truffet bilen, sier Skårsmoen.

Politipatruljens kom etter undersøkelser på stedet fram til at Palmer Gotheim ikke kan klandres for hendelsen.

Lensmannen har ikke hørt noe om at veien er stengt, men påpeker at bilen som ble truffet ikke lenger er kjørbar og at den derfor på berges. Noen forsinkelser må derfor påregnes.

Lensmann Finn Skårsmoen bekrefter nå at det ikke har vært aktivitet i denne delen av skiferbruddet til Palmer Gotheim i dag.

- De jobber på en helt annen kant av bruddet. Det er uforståelig for oss hvor denne steinen har kommet fra, men vi kan konstatere at Palmer Gotheim ikke kan klandres, sier Skårsmoen.