Havnet på den sure 4. plassen

Bronsekampen mot Lag Bremnes ble en tøff affære for Lag Mesloe.

OL- og verdensmester Kevin Martin sammen med Team Mesloe fra Oppdal.  Foto: Privat

Sport

I helga har norgesmesterskapet for damer gått av stabelen i Jar. Fra Oppdal var det Lag Mesloe som skulle forsvare Oppdal curlingklubbs ære.

Lag Mesloe består av Eirin MesloeNina Aune, Sara Holmen, Ingeborg Forbregd og Torild Bjørnstad.

Eirin Mesloe uttalte til Opdalingen før helga at lagets målsetting var å komme til sluttspillet. Det klarte de og i kampen om bronsemedaljen møtte de Lag Bremnes fra Halden.

I bronsefinalen var det Lag Mesloe som startet best og sikret seg ett poeng etter første omgang. Men Lag Bremnes svarte og utliknet til 1-1 i den andre omgangen. I tredje omgang tok Halden-laget to poeng, men i fjerde, femte og sjette omgang var det oppdalslaget som sikret seg ett poeng i hver omgang.

Lag Bremnes tok ett poeng i den sjuende omgangen og utliknet til 4-4. Dermed skulle det hele avgjøres i den åttende og siste omgangen.

Der var det laget fra Halden som var best og tok hele tre poeng i den åttende og avgjørende omgangen. Dermed tapte Lag Mesloe kampen 4-7.

Veien til finalen

Lag Mesloe startet norgesmesterskapet med å vinne 8-3 over Lag Bremnes, og fulgte opp med en 6-2 seier over Jar Goldies. Mot Lag Skaslien, hvor Kristin Skaslien spiller, ble det et 7-3 tap. De tapte også kampen mot Lag Ramsfjell.

I søndagens kamp mot Lag Ingvaldsen ble det et knepent 5-4 tap og oppdalslaget skulle dermed spille bronsefinale mot Lag Bremnes.

Lag Skaslien tapte finalen 2-7 mot Lag Ramsfjell.