Rennebu tapte 2-1 for Støren i siste serierunde sesongen 2016. Det betyr, hvis vi har regnet riktig, at det er 561 dager siden laget gikk poengløse av banen etter en seriekamp.

Fredag kveld gjorde laget comeback i 5.divisjon, da Nidelv var motstander i seriepremieren. Vertene åpnet best og tok ledelsen allerede etter fire minutter på Tempe Hovedbane i Trondheim.

Oppgjøret ble etter hvert den reneste scoringsorgien, og lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen.

Aslak Nyvold debuterte i tellende kamp for Rennebu, og oppdalingen var ikke snauere enn at han scoret hat-trick for sin nye klubb, og ble helt avgjørende da Rennebu til slutt gikk seirende ut av bataljen.

- Alt kunne ha skjedd i en heidundrandes fotballkamp, blant annet reddet vi på målstreken i sluttsekundet, forteller en småsvett trener Olav Stavne til Opdalingen etter kampslutt.

Stavne forteller om en intens kamp, der Nidelv åpnet best, før det jevnet seg ut utover i omgangen. Nidelv var også virkelig på hugget mot slutten av omgangen, men så var det unge Nyvold da.

Først utlignet Jo Andreas Flå, før Nidelv scoret to kjappe på tampen av omgangen. Aslak Nyvold reduserte på overtid av 1. omgang, og sørget for at Rennebu kunne gå i garderoben med fortsatt håp om poeng.

Håvard Hårstad Meslo utlignet tidlig i 2. omgang, før Nyvold puttet sitt andre og gav Rennebu ledelsen kvarteret ut i omgangen.

Ingen av lagene gav seg med dette, for Nidelv skapte balanse i regnskapet bare fem minutter etter at Rennebu tok ledelsen.

Åtte minutter før full tid falt avgjørelsen, da nysigneringen fra Oppdal satte inn sin tredje scoring for kvelden, ble matchvinner og sørget for en kanonåpning av sesongen, både for egen del - og for laget.

-Hele laget la ned en stor innsats, og Aslak spilte selvfølgelig en veldig god kamp. Han har stor fart, jobber godt defensivt,og er en mester i å skape sjanser. Nå skal jeg gå i garderoben, der jeg regner med at stemningen er relativt høy, sier Stavne på telefon fra trønderhovedstaden.

Dommer: Kjell Arne Bolkan, Namsos IL

Mål Rennebu: Jo Andreas Flå (37), Aslak Nyvold (46, 59, 82) Håvard Hårstad Meslo (53)

Nidelv: 4, 41, 44 og 65. minutt.