- Vi prøver å ha fokus på å ikke gå i fella og tro at det blir lett, sa trener Olav Stavne før tirsdagens 5. divisjonsoppgjør mellom et seiersvant hjemmelag og Tynset 2.

Lett ble det da heller ikke, og en forsmak kom tidlig i kampen, da gjestene satte en støkk i hjemmelaget med en suser som smalt i tverrligger og ned på streken.

Rennebu slapp med skrekken, og svarte like etter på motsatt side av banen. Da burde Jørgen Hoel ha sendt de oransje i føringen, da han skar inn fra venstre og forsøkte å sette ballen i lengste hjørne for keeper.

Nok en gang var stolpen i veien, så det ble bare nesten, en tendens som fortsatte ut over i omgangen. Begge lagene skapte store sjanser, men enten ble skuddene blokkert, eller så var siktet litt for dårlig innstilt.

Litt for dårlig press på ballfører, gjorde at Tynsets spillere fikk testet skuddfoten flere ganger fra forholdsvis godt hold, men til alt hell for hjemmelaget gikk forsøkene som regel til side for mål.

Etter en forholdsvis jevnspilt omgang sto det fortsatt 0-0 da lagene gikk til pause. Om førsteomgangen var målløs, gikk det bare seks minutter av den andre da hjemmelaget tok ledelsen.

Venstreback Stian Merket kom seg løs på siden og serverte Håvard Hårstad Meslo en strøken tversoverpasning i feltet, en servering Rennebus spillende trener takket og bukket for med å bredside ballen i mål.

Bortsett fra ett par småfarlige tilløp, i tillegg til en skikkelig stor da keeper Tormod Eggan reddet med en flott benparade, skapte ikke Tynset de helt åpenbare scoringsmulighetene utover i omgangen.

Rennebu dominerte mer og mer, men heller ikke hjemmelaget var nøyaktig nok med den forløsende gjennombruddspasningen, og det var svært sjelden at bortelagets sisteskanse virkelig måtte vise hva han er god for.

- Straffe, ropte hele Rennebu da en Tynsetspiller skiftet fra fot- til håndball midtveis i omgangen.

- Langt i fra, svarte dommeren og vinket spillet videre.

Fra vårt ståsted så det ut til at kamplederens avgjørelse kan forsvares, men heldigvis for alle parter ble ikke episoden avgjørende for kamputfallet.

Oppgjøret ebbet ut med den ene scoringen til hjemmelaget, og dermed fortsetter Rennebu A-lag sin allerede oppsiktsvekkende lange seiersrekke. Denne gangen holdt det imidlertid virkelig hardt.

Det var da også en passelig tilfreds matchvinner som snakket med Opdalingen etter kampen.

- Vi skapte nok sjanser og burde vunnet mer. Men vi vinner på en dårlig dag, det er da alltids noe å ta med seg, sa Håvard Hårstad Meslo og tuslet mellomfornøyd i garderoben.

Fornøyd med poengene, ikke fullt så glad for spillet som ble vist på en forholdsvis kjølig og vindfull 1. maidag på Rennebu kunstgras.

Seieren betyr, fortsatt med forbehold,  at det nå er 572 dager siden Støren vant 2-1 den 6. oktober 2016 og påførte Rennebu sitt forrige poengtap.

Rennebus spiller bortekamp mot Gimse mandag 7. mai.