Etter en trå start på sesongen i 6. divisjon, har Oppdal A-lag virkelig fått sving på sakene sine de siste kampene. Etter tapet i første serierunde og uavgjort i kamp nummer to, har nå Oppdal to seire på rad. Klæbu hadde ikke noe å stille opp med da de gjestet Oppdal Bankbane mandag kveld.

Arvid Andersson startet målfesten med å sette Oppdals første. Deretter puttet Diderik Schønheyder og kaptein Steffen Fossum hvert sitt mål og til pause stod det 3-0 til hjemmelaget.

Klæbu hadde lite å stille opp med og i andre omgang var det Oppdal som styrte kampen. I det 65. minutt fosset Haris Mesic fram på høyrekanten og serverte ballen til Mustafa Nafi Al-Falah, som satte inn 4-0. Like etterpå økte Mesic til 5-0 etter et fantastisk soloraid.

Vebjørn Svorkmo satte inn 6-0 i det 70. minutt. Oppdal hadde flere sjanser til å score flere mål, men det var gjestene som reduserte til 6-1 i det 80. minutt etter et flott gjennomspill.

6-1 ble også sluttresultatet.

- Vi leverer under pari

- Det ble en solid hjemmeseier, men vi leverer under pari for det vi kan. Vi møter et mye dårligere lag enn oss, men vi gjør den jobben vi skal. Vi klarer ikke å holde nullen og det var et mål vi hadde satt oss i pausa, sier Fossum til Opdalingen etter kampslutt.

Fossum sier at A-laget har som mål å spille på et høyere nivå enn i 6. divisjon.

- I dag er det ikke noe 6. divisjonslag vi spiller. Om vi har mulighet til å få spille på et høyere nivå, så skal vi kjempe om å klare det. I dag synker vi litt lenger ned enn hva vi burde, men vi er selvfølgelig fornøyd med tre poeng, sier kapteinen.

De to siste kampene har det virkelig løsnet for Oppdal. For en uke siden scorte de hele ni mål borte mot Leik 2 og i dag satte de inn seks bak Klæbus sisteskanse.

- Vi har nå møtt to av de dårligste lagene i avdelingen, så vi tror nok at det blir tøffere når vi skal opp mot de beste lagene i avdelingen, som Utleira, sier Fossum.

Neste kamp for Oppdal er hjemme mot Gimse 2 første pinsedag.

- Jeg tror den kampen kommer til å bli veldig lik kampen i dag, sier Fossum.

Haris Mesic vendte tilbake til Oppdal

Fossum ble valgt til kaptein i forkant av denne sesongen.

- Jeg får stole på at mine lagkamerater har valgt rett, sier han med et smil om munnen.

Oppdal A-lag har også fått tilbake Haris Mesic. Han meldte overgang til Rennebu før denne sesongen, men har nå valgt å returnere til Oppdal.

- Det å få Haris tilbake er et løft for laget. Han er en god spiller og vi gleder til han kommer i form og kan spille i 90. minutter. Han er en godkar og tilfører laget en god del, sier han.