Poengdeling mot Hitra

Damelaget sikret poeng i det som ble en jevnspilt kamp.
Sport

Kampen mot Hitra skulle egentlig bli spilt tidligere denne sesongen, men den ble flyttet til søndag kveld. Damelaget stod med tre seire, ett uavgjort og fire tap før denne kampen.

Og kampen startet bra for hjemmelaget, som etter fire minutter satte kveldens første ball i nettet. Men gleden skulle bli kortvarig, for gjestene utliknet minuttet etterpå.

Etter en forrykende start på kampen, roet det seg. Oppdal hadde det meste av spillet og hadde noen sjanser til å score flere mål. Men det var gjestene, som mot spillets gang, som tok ledelsen. Oppdal mistet ballen på vei framover og på et fabelaktig langskudd gikk Hitra opp i 1-2. Da var det spilt 25 minutter.

Etter 35 minutter fikk Oppdal corner og der var det stopperen Ida Nordheim Aune som stanget inn utlikningen. Like før pause hadde Oppdal en eventyrlig mulighet til å gå opp i en 3-1 ledelse, men skuddet fra Eli Skaslien ble stanset av tverrliggeren.

Kun to minutter etter hvilen satte Oppdal sitt tredje mål, signert Hanne Loe. Hitra holdt på å utlikne like etterpå, men skuddet gikk i tverrliggeren og ut.

Kampen bølget fram og tilbake og begge lag hadde flere gode sjanser til å score flere mål. Hitra tok mer og mer over kampen og de siste tjue minuttene var det bortelaget som hadde mer spill. I det 78. minutt var utlikningen en faktum.

Flere mål ble det ikke og Oppdal sikret seg ett poeng i det som ble en jevnspilt og tett kamp. Neste kamp for damelaget er førstkommende torsdag, hjemme mot Orkla, som leder serien.