Rennebu åpnet årets sesong i 5. divisjon i april med å slå Nidelv 5-4 i en triller av en fotballkamp. Siden den gang har ikke bylaget avgitt et eneste poeng, mens Rennebu på sin side tapte to, og spilte en uavgjortkamp før sommerferien.

Det er likevel Rennebu som går inn i høstsesongen som serieledere, fire poeng foran det sterke bylaget, noe som skyldes at Nidelv har spilt tre kamper mindre. Tre kamper betyr teoretisk ni poeng, hvilket kort og godt betyr at hjemmelaget må vinne for fortsatt å ha styringen i toppen av tabellen.

- Dette er en kamp vi må vinne for å henge med, fastslår trener Olav Stavne.

Terminlisten viser at toppoppgjøret spilles på Frambanen, med kampstart klokken åtte fredag kveld. Det kan det imidlertid bli en endring på.

- Vi vurderer forholdene fortløpende, og endelig beslutning tas torsdag formiddag, sier Stavne.

Usikkerheten skyldes naturligvis været. Det meldes nemlig kraftig nedbør på fredag, noe som kan gjøre baneforholdene på naturgresset på Frambanen krevende. I tillegg vil lavt skydekke og dårlig vær påvirke lysforholdene.

Kretsen har satt en grense for når en kamp på dette tidspunktet av året kan spilles uten flomlys, og selv med sol og klart vær, er det bare så vidt det er innafor når kampen blåses av rundt klokka ti om kvelden.

Rennebu stiller med tilnærmet fulltallig tropp i oppgjøret mot Nidelv.

- Bortsett fra Tormod Østerås er samtlige spillere i utgangspunktet tilgjengelig til oppgjøret, bekrefter Olav Stavne.