Det ble målfest på bankbanen, da Oppdal tok imot Kattem 2/Flatås 2 til kamp i fjerdedivisjon torsdag kveld.

Det tok kun 70 sekunder før stillingen i kampen var 1-1. Bortelaget tok ledelsen etter 20 sekunder, før Eli Skaslien reduserte 50 sekunder senere.

Deretter roet kampen seg ned litt og oppdalsjentene fikk den inn i sitt spor.

Etter knappe halvtimen puttet Trine Vittring Karlsen 2-1-målet og etter det så grønntrøyene seg aldri tilbake. Skaslien la så på til 3-1.

- Om vi ser bort fra de første 20 sekundene, var dette etter min mening bortimot årsbeste for oss. Vi kjørte kampen hele veien og hadde flere tverrligger- og stolpeskudd. Vi spilte godt, så jeg er veldig godt fornøyd, sier trener Paul Arne Nøstberg til Opdalingen.

En halvtime før slutt ble Elise Nordlie Myren byttet inn til det som skulle bli et minneverdig comeback i oppdaldrakta.

Når dommeren blåste sluttsignalet, hadde Myren scoret hat-trick!

- Elise har bare en trening med laget ennå, men hun ble med allerede i dag ettersom vi manglet spillere. Hun kvitterte med tre mål og var veldig god, skryter Nøstberg.

- Hva betyr det for dere å få tilbake en spiller som Myren?

- Vi får en bredere tropp og vi får mer å spille på. Vi har mista tre spillere til militæret, så vi trenger påfyll. Troppen er ganske så tynn. Vi er avhengige av J17-spillere for å kunne stille lag. Da er det ekstra gøy å se at ungjentene spiller så godt. I dag debuterte Anna Klefstad på A-laget. Hun kom inn i pausen og spilte en kjempekamp.

Jenny Kristine Bjørkås debuterte også som keeper for damene.

- Vi manglet keeper til kampen og setter stor pris på at hun stilte opp.

Nøstberg synes det er gledelig å se selvtilliten vokse hos damene på banen.

- Vi ser igjen mer og mer av det vi har trent på. Pasningsspillet satt godt og så brukte vi midtbanen og kantene godt. Det fikk vi betalt for. For oss trenere, er det ingenting som er artigere enn det.

Han beskriver kampen som «en skikkelig lagseier».

Oppdal har nå 17 poeng, akkurat som Hitra og Orkanger 2, og ligger dermed på delt andreplass. Hitra har dog en kamp mindre spilt. Orkla leder serien med 24 poeng. Fra fjerdedivisjon rykker det opp to lag - oppdalingene er dermed med i opprykkskampen for fullt.

- Ambisjonene våre før seriestart var å bli topp tre, vi har egentlig aldri snakka om noe opprykk. Men vi går selvsagt for å vinne resten av kampene våre. Klarer vi det, så rykker vi opp. Det er klart det hadde vært artig.