Solide prestasjoner i Magnar Solberg-rennet

Sport

Flere skiskyttere fra Oppdal og Rennebu har i dag deltatt på Magnar Solberg-rennet i Hauka. I morgen søndag er det Trøndercup-finale og KM fellesstart for Sør-Trøndelag-kretsen for 13 år og eldre.

Nora Ytterhus (Rennebu IL) gikk til topps i klassen J13, mens Leah Norheim (Oppdal IL) ble nummer sju i samme klasse. I G15 ble Sigurd Stuen (Rennebu IL) nummer fire.

David Flotten Volden (Oppdal IL) ble nummer fire i klassen G14 og lagkamerat Emil Tørset Frisk ble nummer sju i samme klasse. Adrian Havdal Enodd, også Oppdal IL, ble nummer seks i klassen G13.

Hallvard Killingberg deltok tidligere denne uka på Young Star i Holmenkollen. I dag var han på startstreken i Hauka i klassen G16. Han endte på en tredjeplass i sin klasse.

Nora Flotten Volden (Oppdal IL) imponerte i sin klasse og gikk helt til topps i J16. Torild Eggan (Rennebu IL) vant også sin klasse i J15.

Terje Volden sier til Opdalingen at det var utfordrende skyteforhold i dag.

- 13 løpere fra Oppdal i dag, deriblant flere nybegynnere. Enda flere til start i morgen. Da er det KM fellesstart og Trøndercup finale for 13 år og eldre. Samt sprint for de yngre, sier Volden.

Simen Hårstad og Vegard Værnes, begge Rennebu IL, stilte ikke til start.

Begge klubbene hadde med flere utøvere som deltok i klassen J10 og yngre nybegynnere, J12, J11, G10 og yngre nybegynnere, G12 og G11.

J10 og yngre nybegynnere: Lykke Tørset Frisk (1+0), Ragnhild Nygård Bjerkås (0+0), Anna Gaupset Rogogjerd (0+0)

J11: Lone Vaagen (0+3)

J12: Laura Tørset Frisk (4+2), Thyra Ramsem (0+2) og Stine Hårstad (0+2)

G10 og yngre nybegynnere: Trym Haande Sørensen (1+0), Peder Dale Nyhaug (2+0) og Kasper Selli Guldberg (1+1)

G11: Arnt Bakk (4+4)

G12: Elias Hinseth (3+3)