Imponerer i VM

Sport

Denne helga gikk startskuddet for VM Mixed double i Sørmarka Arena, Stavanger. 48 nasjoner deltar i Mixed double og det norske mixed doubles laget består av Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten.

Den norske duoen har fått en pangstart på mesterskapet og står med fem seire av fem mulige. Estland hadde før kampen mot Norge like mange seire som det norske laget. Men det var Norge som kunne trekke det lengste strået i kampen mot Estland og vant til slutt 8-4.

Slik har Norge spilt så langt i gruppespillet:

  • Slovakia - Norge: 0-10
  • Litauen - Norge: 5-12
  • Mexico - Norge: 3-13
  • Norge - Belgia: 9-2
  • Estland - Norge: 4-8

Neste kamp for Norge er mot Tyskland, som spilles onsdags morgen. I Norges gruppe, gruppe D, ligger Norge og Skottland likt. Begge har fem seire hver av fem mulige. De to lagene møter hverandre i den siste kamp i gruppespillet, før sluttspillet starter til helgen.

Magnus Nedregotten i aksjon på isen i Stavanger.  Foto: WCF / Tom Rowland