Merittert curlingspiller klar for Team Minera Skifer

Thomas Ulsrud slår seg sammen med Oppdalslaget.

Thomas Ulsrud under OL i 2018.  Foto: Jonas Ekströmer/TT

Sport

Tidligere i år ble det varslet at Lag Ulsrud kom til å gi seg på toppnivå etter denne sesongen. Laget har lenge knivet mot Team Minera Skifer de siste årene om å få delta i de store mesterskapene.

Team Minera Skifer, som består av spillere fra Oppdal curlingklubb, har slått Lag Ulsrud flere ganger i NM og andre turneringer. Laget har bestått av Steffen Walstad, Markus Høiberg, Magnus Nedregotten og Magnus Trulsen Vågberg. Magnus Nedregotten skal nå satse på miks-curling sammen med samboeren Kristin Skaslien.

– Jeg ble smigret av at de ville ha en gammel mann, ler 46-åringen, som forteller at han lenge hadde kjent på lysten til å fortsette.

Det skriver Aftenposten.

Målet til Team Minera Skifer er å kvalifisere seg til OL i 2022. Steffen Walstad har tidligere vært skip på laget, men nå gjør de omrokkeringer på laget. Ulsrud blir nå skip på laget.

– Han har mest erfaring. Vårt lag har klart å holde det samme nivået lenge. Nå vil vi videre. Det er vanskelig å sette høy nok pris på den erfaringen og rutinen som Thomas kan tilby, sier Wlastad til Aftenposten.