Opdalingen viser Stjørdals-Blink - Rosenborg

Endelig er ventetiden over, nå er det igjen direktesendt sport.

Rosenborgs Gjermund Åsen på første trening med kontakt etter lettelser i koronatiltakene på kunstgresset på Lerkendal.  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Sport

Kampen mellom 1. divisjonslaget Stjørdals-Blink og Rosenborg ser du på opdalingen.no fra klokka 18. Kampen er tilgjengelig for Opdalingens abonnenter. Abonnement kan du tegne her. Kampen er produsert i samarbeid mellom Bladet på Stjørdal og Adresseavisen. Opdalingen viser kampen med tillatelse fra Bladet.

Se kampen her fra klokka 18.

Uten publikum

Kommentator er Adressas sportsjournalist Petter Rasmus. Kampen er den aller første på Stjørdals-Blinks nye stadion, Sandskogan stadion. Det som skulle vært en folkefest, må nå gå uten publikum.

– Så lenge publikum ikke har anledning til å ta turen, er det viktig for oss å kunne gi våre lesere anledning til å se Stjørdals-Blink sin første treningskamp før oppstarten og den aller første kampen på nye Sandskogan stadion, sier nyhetsredaktør Jon Håkon Slungård i Bladet til egen avis

Skader på RBK

RBK sliter med skadeproblemer, og trener Eirik Horneland melder om at keeper André Hansen, Anders Konradsen og Pål-André Helland alle blir hjemme i Trondheim.

Kaptein Tore Reginiussen er usikker etter å ha trøblet litt med kneet, men høyreback Vegar Eggen Hedenstad er tilbake i troppen.

André Hansens forfall betyr at Julian Faye Lund står i mål mot Blink, utover det har ikke Horneland oppstillingen klar.

– Jeg har ikke startelleveren klar ennå. Jeg må først ta en oppsummering med det medisinske apparatet, sa Horneland til Adressa etter trening onsdag formiddag.